Det har gått en tid sedan mamma gick bort, men det känns ändå på något sätt
helt overkligt. Jag har ju hennes telefonnummer i telefonen, jag borde ju kunnna ringa eller skicka ett sms, hon har ju alltid svarat innan. Annars borde jag väl inte ha hennes nummer. Mamma har lämnat många spår efter sig som inte kommer att försvinna. Jag har försökt att radera mammas nummer ifrån telefon, men det går inte! “Jag kanske behöver prata med henne.”

Jag försöker låta bli att hålla fast vid att hon inte finns kvar, men jag kan inte släppa taget, vill inte heller för den delen. Många gånger kommer jag på mig själv med att “inte vilja” tänka på att hon är borta. Försöker snabbt hitta något som håller mig “sysselsatt” så att tankarna snabbt byter bana. Snabbt så får samvetet sig en törn, att jag “väljer” att göra eller tänka på något annat istället för på henne.

Nu är mina tankar och funderingar alldeles suddiga, kan inte skriva mer.

Stephane